Over Ben | B2M
0621594721 info@b2m.nu

Winners never quit, quitters never win

Leeftijd: 28 jaar

Bezigheden naast B2M:
– Fulltime docent sport en bewegen Summa College Eindhoven
– Hobby’s: fitness & vissen
Belangrijkste eigenschappen: volhardend, geeft nooit op
Favoriete quote: winners never quit, quitters never win

Eigen ervaring met voeding en sport:
Ik heb zelf jarenlang gehandbald en speelde vanaf mijn 17de in de eredivisie. Sporten op dat niveau vergt veel van je lichaam. Handbal is een harde sport, je traint 3-4 keer in de week en in het seizoen speel je ieder weekend een wedstrijd. Naast mijn handbaltrainingen, probeerde ik zelf ook nog regelmatig in de sportschool te verschijnen. Als je je lichaam in zulke mate belast, is voeding een belangrijke factor die ervoor zorgt dat je de trainingen beter kunt volhouden, je sneller herstelt en de kans op blessures kunt verkleinen.

Voordat ik B2M startte was ik al twee jaar actief als personal trainer. Ik heb dan ook al verschillende cliënten mogen begeleiden naar een nieuwe lifestyle. Ik vind het ontzettend mooi om mijn passie voor een gezonde leefstijl over te brengen op anderen en mensen te coachen naar een lifestyle waarbij zij zich goed voelen.

Wil je meer weten over mij? Bezoek dan op onze website www.b2m.nu de pagina “over ons”.