Over Mindy | B2M
0621594721 info@b2m.nu

The body achieves what the mind believes

Leeftijd: 27 jaar

Bezigheden naast B2M:
– Mastertrainer ClubJoy Power & groepslesdocente
– Hobby’s: Fitness & Koken

Belangrijkste eigenschappen: ondernemend, vol passie
Favoriete quote: The body achieves what the mind believes

Eigen ervaring met voeding en sport: Ik was zelf zo’n typische puber MET pubervetjes (althans dat vond ik). Op mijn 14de kwam ik voor het eerst in de sportschool en gezien ik mijn pubervetjes dolgraag kwijt wilde, resulteerde dat in veel sporten en veel te weinig eten. Ik was binnen no time mager en slungelig. Toen ik mijn passie voor lesgeven ontdekte veranderde dat. Een van de instructeurs maakte een opmerking dat ik als ik zo door zou gaan, binnenkort niet meer zou kunnen sporten. Hij was voor mij een rolmodel, iemand waar ik tegenop keek en dat veranderde mijn instelling.

Toen ik bijna 10 jaar later als mastertrainer voor ClubJoy aan de slag kon, was mijn belangrijkste doel om zelf een rolmodel te worden voor andere instructeurs. Op dat moment is mijn passie voor voeding en sport ontstaan (en overigens ook mijn andere passie: Ben Mengelers). Ik heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk een goede voeding is om de doelen die je nastreeft te behalen, maar ook hoe de combinatie van voeding en bewegen ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit, meer energie hebt en meer geniet! Dat is hetgeen dat ik ook mijn klanten wil laten ervaren, vanuit hun eigen motivatie en doelstellingen.

Wil je meer weten over mij? Bezoek dan www.b2m.nu en ga naar de pagina “over ons”. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen met Ben of met mij, om te bekijken of wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.